Utrecht Science Week

Van vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober is de vierde editie van de Utrecht Science Week en zet het Utrecht Science Park de deuren wijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in (toegepaste) wetenschap.

Inmiddels zijn bijna alle programmaonderdelen bekend en is het blokkenschema live. Komende weken volgen nog meer programmaonderdelen.

Op het Utrecht Science Park, het grootste science park van Nederland, werken ruim 55.000 studenten en 30.000 medewerkers samen aan het ontwikkelen en toepassen van baanbrekende wetenschap en oplossingen op het gebied van life sciences, gezondheid en duurzaamheid. De Utrecht Science Week zet de relevantie en de resultaten van deze samenwerking graag vol in de schijnwerpers. Ter inspiratie, om samen nog meer het verschil te maken. En om bestaande samenwerking te versterken, uit te breiden en nieuwe, kansrijke coalities en allianties te ontdekken. Er zijn programmaonderdelen voor werknemers, studenten, alumni en professionals op het gebied van life sciences, gezondheidszorg en duurzaamheid, maar ook voor het bredere publiek en jongere doelgroep uit Utrecht en omstreken is er veel interessants te beleven.

Wil je meer weten of het programma en aanmelding? Ga naar https://utrechtscienceweek.nl 

Wanneer

  • 27 Sep 2024 - 6 Oct 2024

Adres

Heidelberglaan 11
3584 CS Utrecht

Gratis