Reptielenvaart

Ervaar de fascinerende wereld van reptielen aan boord

Kom aan boord voor een unieke vaart van 1,5 uur waarbij u alles te weten komt over de fascinerende wereld van reptielen. Onder begeleiding van de ervaren reptielenprofessionals van Exotus Serpenti kunt u deze bijzondere dieren van dichtbij bewonderen en meer leren over hun leefomgeving, gedrag en andere interessante feitjes.

Wie varen er mee? Aan boord hebben we een luipaardgekko, baardagame, reuzenslak en de rattenslang.

Boek snel, want dit is een eenmalige vaart, op=op!

Wat kunt u verwachten:

  • Educatieve presentaties: de reptielenexperts geven boeiende en interactieve presentaties over verschillende soorten reptielen.
  • Live demonstraties: bekijk de reptielen van dichtbij en leer meer over hun kenmerken en gewoonten.
  • Veilige interacties: u krijgt de kans om enkele reptielen voorzichtig aan te raken onder begeleiding van de professionals.

Tijdens het varen door de prachtige binnenstad wordt u alles verteld over reptielen en amfibieën, diens leefomgeving en wat ze eten maar ook hun belang in het ecosysteem! De gasten worden betrokken bij deze interactieve presentatie door, onder andere,  ruimte te laten voor de vragen van nieuwgierige aagjes maar ook worden de ‘reuzenslak-uit-de-boom-kijkers’ met behulp van spelletjes meegenomen in de wereld van reptielen.

Adres

Oudegracht 85
3511 AD Utrecht