Instock
Een derde van het voedsel wordt verspild. Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton per jaar! Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Instock wil hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten. Ze halen onverkochte producten op bij de plaatstelijke supermarkt en andere producenten. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is. De instock chefs maken hier acht heerlijke gerechten van.
Algemene informatie
maandag | 08:30 - 23:00 uur |
dinsdag | 08:30 - 23:00 uur |
woensdag | 08:30 - 23:00 uur |
donderdag | 08:30 - 23:00 uur |
vrijdag | 08:30 - 23:00 uur |
zaterdag | 08:30 - 23:00 uur |
zondag | 08:30 - 23:00 uur |
Open
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.
Adres
Vleutenseweg 382
Utrecht
Contact